Rabu, 20 Juni 2018

Dit is wat er uit de huid komt als je puistjes knijpt

https://smartdetoxsynergybandung.com/jual-smart-detox-di-kota-bandung/

Dit is wat er uit de huid komt als je puistjes knijpt

 

Wonen en leven in een land met een tropisch klimaat maakt de huid vaak dof. Stof en vuil op het gezicht kunnen ook acne veroorzaken. Acne zal ontstaan ​​wanneer de poriën in het gezicht verstopt zijn met vuil en talg. En vaak, als het gezicht acne begint te veroorzaken, ontstaat het verlangen om hem te slaan. Sommigen van ons denken misschien dat knijpende puistjes het laten leeglopen of verloren gaan. Daarna was het probleem van acne opgelost.

 

Niet verloren, juist het tegenovergestelde, acne zal ontstoken zijn en roodrood veroorzaken. Acne duwen kan ook infecties veroorzaken, waardoor de aandoening verergert en littekens veroorzaakt die moeilijk te verwijderen zijn.

 

Het eerste wat je moet doen als er acne op het gezicht is, afhankelijk van het type acne zelf. Als de acne bijvoorbeeld een 'hoofd' of 'oog' heeft, kun je het lichtjes knijpen en de vloeistof uit de acne verwijderen. Reinig het daarna met alcoholvrije toner en breng acnelees aan om snel te drogen en geen infectie. Maar als de puistjes die alleen een grote knobbel veroorzaken en rood zijn zonder ogen, probeer dan niet af en toe te knijpen. Bovendien moet u de ware oorzaak van het ontstaan ​​van acne kennen. Is het vanwege vuil dat poriën, bacteriën, bundels dode huidcellen, overmatige olieproductie, stress of erfelijkheid verstopt. Als u de hoofdoorzaak al weet, is het gemakkelijker om ermee om te gaan.

 

Volgens deskundige dermatoloog Joshua Zeichner is Pustules een type van acne met rode bultjes met pus erin. Er zijn ook andere soorten acne, zoals papels, knobbeltjes, cysten, whiteheads en mee-eters of wat we comedos noemen. Wanneer puistjes worden geperst, geeft het een vloeistof vrij die pus wordt genoemd. Puser die eruit komt is meestal wit of geel. Maar als de pus groen is, betekent dit waarschijnlijk de bacteriën als gevolg van de infectie. Dus als de acne groot genoeg is, pijn veroorzaakt, en pus pus groen heeft, moet u een arts raadplegen. Dat betekent dat de huid is geïnfecteerd met bacteriën en moet worden behandeld door een expert, bijvoorbeeld voorgeschreven antibiotica.

 

Als je puistjes hebt geperst, meestal na een pus-out, komt er bloed uit. Als het bloed naar buiten is gekomen, is dit een teken dat je de acne-afdeling niet meer mag aanraken. Acne kan worden voorkomen met het verspreiden van het gebruik van producten die helpen bij het bestrijden van bacteriën en het beheersen van de olie op het gezicht. Maar in het geval van ernstige en ontstoken acne, is consultatie met een dermatoloog een belangrijke oplossing. (hst / hst)

Tidak ada komentar:

Posting Komentar